KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı

KYK burs başvuruları 12 Ekim'de sona erdi. Binlerce üniversite öğrencisi tarafından merakla beklenen KYK burs sonuçları açıklandı. KYK'nın resmi internet sitesinden burs ve kredi sonuçları açıklandı.

KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı
17 Kasım 2016 Perşembe 16:04

KYK burs başvuruları 12 Ekim'de sona erdi. Binlerce üniversite öğrencisi tarafından merakla beklenen KYK burs sonuçları açıklandı. KYK'nın resmi internet sitesinden burs ve kredi sonuçları açıklandı. Haberi, Bakan Akif Çağatay Kılıç sosyal medya üzerinden duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı  Akif Çağatay Kılıç'ın açıklaması şu şekilde;

''Sevgili öğrenciler,
Merakla beklediğiniz kredi/burs sonuçlarını açıkladık. Sonuçlara https://sonuc.kyk.gov.tr  adresinden ulaşabilirsiniz. 

Öğrencilerimize bir de güzel haberimiz var! Daha önce Ocak ayından itibaren ödediğimiz kredi ve bursları bu yıl Ekim ayından başlatıyoruz. Böylece, yüksek öğrenime bu yıl itibariyle başlamış gençlerimiz Aralık ayında 3 burs/kredi miktarı birden almış olacaklar.

Hayırlı olsun.''

2016-2017 ÖĞRETİM YILI KREDİ/BURS BAŞVURU SONUCU TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.