Lisede görülen Tarih ve Coğrafya ders müfredatı değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), lisedeki tüm sınıflar için coğrafya ve tarih müfredatını değiştirmek için taslak öğretim programlarını hazırladı. Vatandaşlar, taslak öğretim programları ile ilgili görüş ve önerilerini bugünden itibaren 1 Nisan saat 18.00'e kadar Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı internet sayfasından görüşlerini iletebilecekler.

Lisede görülen Tarih ve Coğrafya ders müfredatı değişecek
18 Mart 2016 Cuma 12:19

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), lisedeki tüm sınıflar için coğrafya ve tarih müfredatını değiştirmek için taslak öğretim programlarını hazırladı.

MEB Basın Müşavirliğinden müfredat yenileme çalışmalarıyla ilgili açıkladığı bilgiye göre, Bakanlık ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) imzaladığı "eğitimde işbirliği" protokolü kapsamında, lisedeki tüm sınıflar için tarih ile coğrafya derslerinin taslak öğretim programları hazırlandı.

Bakanlık, hazırlanan taslak öğretim programları, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığın açacağı  "ttkb.meb.gov.tr" sayfasınından öğretmenler, akademisyenler, uzmanlar, öğrenciler ve veliler olmak üzere bütün vatandaşların görüş ve önerilerini alabilecek.

Taslak öğretim programları ile ilgili görüş ve önerilerini
 bugünden itibaren 1 Nisan saat 18.00'e kadar Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı internet sayfasından görüşlerini iletebilecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.