MEB 8. Sınıf 3. Değerlendirme Sınavı yayımlandı 2016 - 2017

MEB, Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü, 8. sınıflara yönelik 3. değerlendirme sınavı PDF'lerini yayımladı. 8. Sınıf 3. Kazanım Kavrama Testleri ve Değerlendirme Sınavlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEB 8. Sınıf 3. Değerlendirme Sınavı yayımlandı 2016 - 2017
17 Mart 2017 Cuma 15:00

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılından itibaren Kazanım Kavrama Testleri ve Değerlendirme Sınavları hazırlayarak öğrencilerin sınavlara hazırlık çalışmalarına yardımcı olmaktadır. MEB 3. Kazanım Değerlendirme PDF'lerini yayımladı. 

MEB tarafından hazırlanan ve 8. Sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecinde genel başarı düzeylerini ölçmek, sınav kaygılarını düşürmek ve sınav pratiği oluşturmak amacıyla düzenlenen 8. Sınıf 3. Değerlendirme Sınavı,17.03.2017 tarihi itibarıyla yayımlandı.

MEB'in tüm sınıf düzeylerinde hazırladığı Kazanım Kavrama Testleri ile Değerlendirme Sınavlarına Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün aşağıdaki internet adresinden PDF formatında erişebiliyor.

Kazanım Kavrama Testleri

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından hazırlanan 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı çalışmaları kapsamında 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar ve lise mezunları için; Kazanım Kavrama Testleri ve Değerlendirme Sınavları, yıllık planlara göre periyodik olarak yayımlanmaktadır. Yayımlanan Kazanım Kavrama Testleri ve Değerlendirme Sınavlarının telif hakları tümüyle MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne aittir. Soru ve testler kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, kısmen ya da tamamen basılamaz. Dolaylı dahi olsa ticari amaçla kullanılamaz. Kullanım koşulları MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün iznine tabidir. Ayrıca söz konusu testler “ön nüsha” niteliğinde olup Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü; testlerin soru kapsam ve içeriğini değiştirme, soru iptal etme, yeni soru ekleme ve cevap anahtarlarında düzeltme gibi işlemler yapma hakkına sahiptir.

MEB 2016-2017 8. Sınıf 3. Değerlendirme Sınavına erişmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.