MEB'den “Nasıl Bir Gençlik?” konulu kompozisyon yarışması

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, tüm ortaöğretim öğrencileri arasında "Nasıl Bir Gençlik?" konulu kompozisyon yazma yarışması düzenleneceğini duyurdu.

MEB'den “Nasıl Bir Gençlik?” konulu kompozisyon yarışması
31 Mart 2017 Cuma 15:49

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamaya göre gençlerin; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı, sorumluluklarını bilen ve bunları davranış hâline getirmiş bireyler olarak yetiştirilmeleri konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla; Gençlik Haftası çalışmaları kapsamında resmî ve özel tüm ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak “Nasıl Bir Gençlik, Nasıl Bir Toplum, Nasıl Bir Türkiye?” sorularına cevap teşkil edecek şekilde gençliğin kaleminden gelecek nesilleri anlamak ve anlatmak için ortaöğretim öğrencileri arasında “Nasıl Bir Gençlik” konulu kompozisyon yazma yarışması düzenlenecek.

Yazılı açıklamada, kompozisyon yarışması ile ilgili duyuru ve şartnamenin 30.03.2017 tarihli 37364034-310.01.01-E-4324779  sayılı yazı ile tüm Valiliklere gönderildiği bildirildi.
 
Resmî Yazı için TIKLAYINIZ
Yarışma Şartnamesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
pınar akşit - 5 yıl önce
Verilen ödüllerin de yarışmanın kalitesine uygun ölçüde olmasını beklerdik. Sevincimiz kursağımızda kaldı açıkçası. Plaket, nitelikli bir ödül, ödül töreni vb çok falza eksik vardı. Keşke yarışmayı düzenlemeden önce bu ölçütleri dikkate alsaydınız...