MEB'in yaz kursları ne zaman başlayacak? MEB'den resmi açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarının ne zaman açılacağı, okulların kapanmasına yakın açıklandı. Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursu başvuruları ne zaman başlıyor? MEB'in yaz kursları ne zaman başlayacak? İşte MEB'den açıklama...

MEB'in yaz kursları ne zaman başlayacak? MEB'den resmi açıklama
05 Haziran 2017 Pazartesi 15:22

Okulların kapanmasının ardından MEB'in yaz kuslarının ne zaman olacağı ve başvuruları bakanlık tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) Twitter hesabından yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları için işlem takvimi paylaşıldı.

Yayınlanan takvime göre, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları için öğrenci başvuruları 19 Haziran'da başlayacak. Başvurular 25 Haziran tarihide ise son bulacak. Sınıfların oluşturulması 26 Haziran-2 Temmuz'da olacak.

MEB'in yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ne zaman başlayacak?

Başvuru yapan öğrenciler için kursların başlama tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi. Son kurs tarihi ise 27 Ağustos' oldu. 

Buna göre, öğretmen başvurularının alınması ve il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerince onaylanması işlemleri, 12-18 Haziran'da yapılacak.



Etiketler; #meb #yaz kursu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.