MEB, liselileri Yabancı Dil Kampı'na aldı

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, hazırlık sınıfı bulunan okullarda birinci yabancı dil dersini İngilizce olarak alan hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik Yabancı Dil Kampı düzenledi. Kampta yabancı dil öğretiminin yanı sıra İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Serbest Konuşma Yarışması (IT’S YOUR TURN TO SPEAK) düzenleniyor. Yabancı Dil Kampı 2 Şubat 2018'de sona erecek.

MEB, liselileri Yabancı Dil Kampı'na aldı
31 Ocak 2018 Çarşamba 12:30

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlık sınıfı bulunan okullarda birinci yabancı dil dersini İngilizce olarak alan hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik Yabancı Dil Kampı düzenledi. Kamp 29 Ocak 2018 tarihinde Antalya'da başladı.

Kampta yabancı dil öğretiminin yanı sıra  İngilizce Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Serbest Konuşma Yarışması (IT’S YOUR TURN TO SPEAK) düzenleniyor.

29 Ocak 2018 tarihinde Antalya ilinde başlayan Yabancı Dil Kampına; öğrencilerin yabancı dil öğrenmeye yönelik bilgi ve becerilerinin artırılması, olumlu tutumlarının geliştirilmesi ve kelime dağarcıklarının zenginleştirilmesi, amacıyla düzenlenen yarışma sonucunda ilk üç dereceye giren hazırlık sınıfı öğrencilerinin yanı sıra İngilizce öğretmenleri ve okul yöneticileri de katıldı.

Ortadoğu Teknik, Bahçeşehir ve Amasya üniversitelerinin İngilizce öğretimi bölümü akademisyenlerinin yanı sıra British Council eğitimcileri de kampa katılıyor. 

90 okulun katılım sağladığı Yabancı Dil Kampı’nda; öncelikle akademisyenler tarafından öğrencilere yönelik  "21. Yüzyılda İngilizce Öğrenmenin Yolları ve Önemi” konulu sunum gerçekleştiriliyor. Yapılan bu sunumdan sonra üç ayrı grup hâlinde münazara, drama, tanışma etkinlikleri, poster hazırlama,  sunum ve sergiler ile karşılıklı konuşma etkinliklerini içeren atölye çalışmaları yapılıyor.

Beş gün süreyle devam edecek Yabancı Dil Kampı 02 Şubat 2018 tarihinde sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.