Muğla'nın o ilçesinde okullar tatil!

Muğla'da okullar tatil mi?Kar yağışı sonrasında okullar tatil edilecek mi? Muğla'nın hangi ilçesinde okullar tatil edildi? 18 Ocak pazartesi okullar Muğla'da tatil olacak mı?

Muğla'nın o ilçesinde okullar tatil!
17 Ocak 2016 Pazar 23:00

Türkiye yeniden soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Hafta başından itibaren ülkenin her yerinde etkisini sürdürmesi beklenilen kar yağışları sonrasında, öğrencilerde okulların tatil olup olmayacağını merakla bekliyor. Öğrencileri sevindiren tatil haberi Muğla'dan geldi.

Muğla'da kötü hava koşulları eğitimi engelledi. Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde yaşanan kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. İlçede ilk ve orta dereceli okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. 

Muğla’da hava muhalefeti nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeni ile 18.01.2016 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Muğla Kavaklıdere'de hava durumu



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.