Sakarya ve Kocaeli'de yarın okullar tatil olacak mı? 9 Ocak 2017 Pazartesi

İstanbul'da okulların tatil edilmesinin ardından, Sakarya Kocaeli'de eğitime ara verilecek mi? 9 Ocak 2017 Pazartesi MEB ve Valilik son dakika kar tatili açıklaması ve tüm merak edilenler haberimizde.

Sakarya ve Kocaeli'de yarın okullar tatil olacak mı? 9 Ocak 2017 Pazartesi
08 Ocak 2017 Pazar 16:00

Kocaelinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. İstanbul'da yarın eğitime ara verildi. Peki 9 Ocak 2017 Pazartesi Günü Kocaeli ve Sakarya'da okullar tatil edilecek mi? Kocaeli ve Sakarya Valiliklerinde kar tatili açıklaması ve hava durumu ile ilgili gelişmeler haberimizde. 

Kocaeli Hava Durumu

Kocaeli'de sabahın erken saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı, 9 Ocak Pazartesi günü de etkisini gösterecek. Yarın Kocaeli'de en düşük sıcaklık -4, en yüksek sıcaklık 2 derece olacak. Kocaeli'de kar 20 cm oldu. 



Sakarya'da Hava Durumu

Sakarya 9 Ocak Pazartesi gününe 9 Ocak 2017 Pazartesi günü kar yağışı bekleniyor. Pazartesi günü Sakarya'da en düşük sıcaklık -4, en yüksek sıcaklık ise 2 derece olacak.  



Sakarya ve Kocaeli'nde okullar tatil olacak mı?

SAKARYA

Sakarya’da olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın il genelinde okullar tatil edildi.Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile görüşerek olumsuz hava koşulları nedeniyle 9 Ocak pazartesi günü il genelinde tüm okulların bir gün süreyle tatil edilmesi kararını verdi.

Kocaeli'de okullar tatil edildi

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartlarının yol açtığı buzlanma riski nedeniyle, il genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim kurumlarında (özel rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime, 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmesinin uygun görüldüğü bildirildi.
Açıklamada ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nil - 8 yıl önce
Lütfen pazartesi TATİL yapın vali amca