Şehit ve gazi yakını olan öğrencilere bilgisayar

Şehit ve gazi yakını olup başarılı olan öğrencilere karne hediyesi olarak 25 dizüstü bilgisayar verildi.

Şehit ve gazi yakını olan öğrencilere bilgisayar
19 Haziran 2017 Pazartesi 15:50

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, şehit ve gazi polislerin yakınlarıyla bir araya geldi. Konuşma yapan Doğan, şehitlerin emanetlerinin başlarının tacı olduğunu söyledi. 

Onların kendi evlatları olduğunu dile getiren Doğan,  şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledikten sonra "Bugün burada rahatlık içerisinde özgürce konuşabiliyorsak, al bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız özgürce okunabiliyorsa, rahat nefes alabiliyorsak bu ortamı sağlayanlarımız var. Allah'a binlerce şükürler olsun, bu söylediklerimizin bir tanesine sahip olmak için çırpınan ülkeler, insanlar var. Gerek Güneydoğu'da gerekse ülkemizin dört bir noktasında kendini sessiz sedasız siper eden kahramanlarımız var, polislerimiz, Mehmetçiklerimiz var. Bizim için mücadele eden, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın arkasında bir de görünmez kahramanlar var. İşte o görünmez kahramanlar sizlersiniz, polislerimizin, askerlerimizin ailelerisiniz." diye konuştu.

Hediyeleri,  bir nebze de olsa moral vermek, vefa borçlarını ödemek için verdiklerini belirten Doğan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Allah'a çok şükür ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemiz bir başka güçleniyor. Şu anda vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için mücadele eden kahramanlarımızın da Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah kılıçlarını keskin etsin, Allah onları korusun. Biz de polis, asker, Mehmetçik dendiği zaman akan sular durur. İmkanlarımız doğrultusunda onlara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz."

Doğan, konuşmanın ardından şehit ve gazi yakını 25 başarılı öğrenciye karne hediyesi olarak dizüstü bilgisayar, okul çağında olmayan yaklaşık 60 çocuğa da MP3 çalar, oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.

Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci de Doğan'a teşekkür plaketi sundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.