Telafi eğitimine katılan öğrenciye 250 TL destek

Güneydoğuda devam eden operasyonlar kapsamında birinci dönem verilemeyen eğitimlerin telafisi için Midyat'ta gerçekleştirilecek telafi eğitimine katılan öğrenciye 250 TL destek verilecek.

Telafi eğitimine katılan öğrenciye 250 TL destek
28 Ocak 2016 Perşembe 18:20

PKK terör örgütünün faaliyetleri sebebiyle güneydoğuda birinci dönem gerçekleştirilemeyen dersler Mardin'in Midyat ilçesinde telafi eğitimiyle devam ediyor. 

Şırnak'ın İdil ilçesindeki terör sebebiyle eğitim alamayan gençlerden Midyat'a gelenlere Midyat Kaymakamlığı 250'şer TL eğitim desteği sunacak.

Bu uygulamanın eğitim faaliyetlerine katılmak istemeyen öğrencileri eğitim faaliyetleri kapsamına çekmek için uygulanacağı düşünülüyor. uygulamanın terörden zarar gören tüm ilçelerde uygulanması öngörülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.