Yarın Okullar Tatil mi? 15 Şubat Çarşamba kar tatili olan iller

15 Şubat hangi illerde okullar tatil olacak? Kar yağışı Sakarya, Sivas, Karabük, Bolu, Konya ve Karaman'da etkisini gösteriyor. Çankırı, Şırnak, Hakkari ve Bursa Valiliği kar tatili açıklaması ile ilgili merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

Yarın Okullar Tatil mi? 15 Şubat Çarşamba kar tatili olan iller
14 Şubat 2017 Salı 18:50

Kar yağışı yurdun kuzey ve doğu kesimlerine etkisini gösteriyor. Meteoroloji, gece saatlerinde yaşanacak kuvvetli kar yağışı ile ilgili vatandaşları uyardı. Peki hangi illerde kar tatili olacak? Karadeniz, Orta ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde gece yarısından itibaren etkili kar yağışı bekleniyor.

15 Şubat 2017 saat 00.00'dan itibaren ülkenin Kuzey ve Orta kesimlerinde yer yer etkili kar yağışları gözlemlenecek. Özellikle Bolu, Bartın, Karabük ve Zonguldak çevrelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Peki yarın okullar tatil edilecek mi? Valilik ve MEB'den kar tatili açıklaması henü yapılmadı.

15 Şubat 2017 Yurdumuda Hava Nasıl Olacak?

MGM'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin çok bulutlu, güneybatı kesimlerinin zamanla parçalı bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz (Bayburt hariç), Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Erzurum, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis çevreleri ile Çanakkale'nin batı kesimleri ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara, Batı Karadeniz ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice(30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerimizde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görülmesi bekleniyor.




Henüz herhangi bir ilimizde kar tatili olmadı. Valilik ve İl Milli Eğitimlerden yapılacak açıklamaya güncel bir şekilde haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Mete - 5 yıl önce
Çok güzel