Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulundan Ankara Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şubeye ziyaret

Ankara Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, Düzce'den gelen Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerini ve öğretmenlerini şube başkanlığında ağırladı.

Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulundan Ankara Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şubeye ziyaret
05 Kasım 2016 Cumartesi 13:01

Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Öğretmenleri tarafında düzenlenen organizasyon ile okulda eğitim gören öğrenciler Ankara Keçiören Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanlığını ziyaret etti. Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, Düzce'den gelen öğrenciler ile yakından ilgilenirken, öğrenciler ile sohbet ve yemek organizasyonunda bir arada bulundu.



Sıcak muhabbetin yaşandığı organizasyonda öğrenciler ve öğretmenler büyük memnun kalırken, ziyaretçileri Keçiören'de bulunan Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube'de ağırlayan Ahmet Aydınsoy, "Bugün bizim için özel bir gündü. Çünkü Yeşil Düzce'den çok özel öğrencilerimiz vardı. Her biri, masumiyetin birer sembolü olan, çok özel çocuklarımızı misafir etmenin bahtiyarlığını yaşadık. Bu güzel buluşmaya Vesile olan, kardeşim Aylin Summak'a ve Yeşil Düzce Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi öğretmenleri Dilek Kar, Hilal İlhan, Ahmet Fazla, Musa Can, Melike Akkurt Duman, Ömer Can Oral, Aylin Dinçer, Döndü Uysal, Mahmut Yunus Koçak , Ceren Sönmez, Hatice Kaya'ya ayrı ayrı teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.


 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 8 yıl önce
Ahmet Başkanım yüreğinize sağlık.
Avatar
Mustafa - 8 yıl önce
Duyarliliginiz için çok teşekkürler...