Yozgat'ta okullar tatil olacak mı? 27 Aralık kar tatili açıklaması

Yozgat'ta okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı Yozgat'ı esir aldı. Akdağmadeni, Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Sarıkaya, Sorgun, Yerköy ilçelerinde yarın kar tatili olacak mı? 27 Aralık 2016 Salı eğitime ara verilen iller listesi ve açıklamalara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yozgat'ta okullar tatil olacak mı? 27 Aralık kar tatili açıklaması
26 Aralık 2016 Pazartesi 20:25

Yozgat'ta kar yağışı etkisini devam ettiriyor. Kar yağışının devam etmesi sonrasında öğrenciler okulları tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki 27 Aralık Yozgat Akdağmadeni, Aydıncık, Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan, Çekerek, Kadışehri, Saraykent, Sarıkaya, Sorgun, Şefaatli, Yenifakılı, Yerköy ilçelerinde okullar tatil olacak mı? Detaylar haberimizde.

Yozgat'ta yarın hava nasıl olacak?

Yozgat'ta kar yağışı yarın da etkisini gösterecek. Kar yağışı il ve ilçe merkezlerinde devam ederken, okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Yozgat'ta 27 Aralık Salı günü en yüksek sıcaklık 1 derece, en düşük sıcaklık -4 derece olacağı tahmin ediliyor. 





Okullar Tatil Olacak mı?

Yozgat'ta okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı sonrasında öğrenci ve veliler Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, konuyla ilgili resmi bir açıklamabekliyor. Yozgat'ta kar tatili ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Yozgat'ta kar tatili ile ilgili açıklama yapıldığında güncel olarak haberimizden ulaşabilirisiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.