Zonguldak'ta okullar tatil mi?

Yoğun kar etkisi altında olan illerden birisi de Zonguldak. Öğrenciler kar tatili olup olmadığını öğrenmek için merakla valilikten gelen açıklamayı bekliyorlar. Peki Zonguldak'ta yarın okullar tatil mi?

Zonguldak'ta okullar tatil mi?
20 Ocak 2016 Çarşamba 00:45

Yoğun kar yağışı etkisindeki Zonguldak'da 20 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edilip edilmediği merak konusu olurken valilikten beklenen açıklama geldi.

Zonguldak Valisi Ali Kaban, yoğun kar yağışı nedeniyle 20 Ocak Çarşamba günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiğini belirtti. Vali Kaban tatil kararını geç saatlerde twitter hesabı üzerinden duyurdu. Açıklamada, yoğun kar yağışıyla birlikte meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı Zonguldak Merkez İlçe, merkeze bağlı köyler ve beldeler, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde eğitime bir gün süreyle ara verildiğini ifade etti.

İşte Vali Kaban'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama:

"Kar yağışının ulaşımda meydana getirebileceği olumsuzluklar nedeniyle 20 Ocak 2016 Çarşamba günü eğitim öğretime merkez ilçe; Merkeze bağlı belde ve köyler ile kozlu ve kilimli ilçelerimizde bir gün süreyle ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu görevlilerimizde 20 ocak 2016 günü bir gün idari izinlidirler."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.