Bakan Süleyman Soylu'dan taşeron işçi açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, kamuda görev yapan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi çalışmaların devam ettiğini belirterek bazı açıklamalarda bulundu.

Bakan Süleyman Soylu'dan taşeron işçi açıklaması
19 Ağustos 2016 Cuma 08:42

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu kamuda görev yapan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi hakkında açıklamada bulundu.

Taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi için çalışmaların halen devam ettiğini dile getiren Soylu bir soruya şöyle cevap verdi:

"Kamuda çalışan alt işveren işçilerinin kamu hizmetine alınmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir"

Asgari ücret ile ilgili sorulan soruya ise Bakan Soylu, Asgari Ücret Tespit Komisyon'u tarafından belirleneceğini belirttikten sonra "İşçi ve işverenlerin, belirlenecek asgari ücretin üzerinde bir ücret belirleme imkanları her zaman vardır" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taner - 8 yıl önce
bu kadro çalışmaları arabistandan deve kervanı ile gelseydi çoktan kavuşmuştu.
Avatar
Gariban - 8 yıl önce
Taşerona çok ayıp ediyorlar
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Artık somut adımlar bekliyoruz.
Avatar
feyyaz - 8 yıl önce
ne kadrosu hepsi hikaye.seçim olduğu zaman oy istersiniz.8 ay oldu ortada hiçbir şey yok.neden taşerona karşı hiçbirşey yapılamıyo.sıkıntı nedir.verin artık kadromuzu insanca yaşamak bizimde hakkımız.kamuda taşeronun ne işi var.taşeronu istemiyoruz
Avatar
merda - 8 yıl önce
ne çalışma malışma falan yok hayatları yalan...
Avatar
urfa mahmut - 8 yıl önce
sayın bakanım diyorlarki taşerona kadro çalişma yok hep haberler yalan ama biz önce Allah sonra ak parti hükümetine güveniyoruz inşAllah taşeonlara kadro verirsiniz
Avatar
oğuz - 8 yıl önce
lütfen sayın yetkililer beklemekten sıkıldık kadro verecekseniz verin vermiycekseniz çıkın açıklayınki bizde geleceğimize yön verebilelim
Avatar
Kral - 8 yıl önce
Hep hikaye hep hikaye