Bakanlar Kurulu'ndan işçiler için önemli karar! İlk ödeme 26 Ocak'ta

Devlet ve bağlı kurumlarında çalışan işçilere 2018 ek ödemelerin tarihleri açıklandı. Detaylarını haberimizde okuyabilirsiniz

Bakanlar Kurulu'ndan işçiler için önemli karar! İlk ödeme 26 Ocak'ta
24 Ocak 2018 Çarşamba 10:44

Devlet ve bağlı kurumlarında çalışan işçilere 2018 ek ödemenin ilk yarısı 26 Ocak'ta, diğer yarısı ise 8 Haziran'da yapılmasına kararlaştırıldı.
Bakanlar Kurulunun, 6772 sayılı kanun kapsamında olan devlete ait kurumlarda çalışan işçilere 2018 yılında yapılacak ilave tediye sürelerinin belirlenmesi hakkındaki kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 
 
Karara göre, devlet ve bağlı kurumlarında çalışan işçilere bu sene ek ödemenin yarısı 26 Ocak'ta, diğer yarısı ise 8 Haziran'da ödenecek.
Yasanın ikinci maddesine göre, maden işletmelerinin yer altı işlerinde çalışan işçilere ek ödemenin tamamı ise 24 Aralık'ta ödenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.