Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Bitcoin nasıl alınır?

Son zamanların en merak edilen ve tartışılan konularından olan Bitcoin ile ilgili merak edilenler. Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Bitcoin nasıl alınır? 1 BTC kaç dolar? Detaylar haberimizde...

Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Bitcoin nasıl alınır?
05 Ocak 2018 Cuma 13:42

Bitcoin fiyatlarında geçtiğimiz hafta 13 bin dolar seviyelerine kadar gerilemişti. Bugün saat 11.23 itibariyle % 2,6200 yükselişi ile 15.366 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

Bitcoin dün kapanışta 15 bin 041 dolar seviyesindeydi.

Son yılların gözde sanal para birimi olan Bitcoin'de yaşanan sert iniş ve çıkışlar son iki günde yerini daha sakin bir seyre bıraktı.  Peki bitcoin nasıl alınır?

Bitcoin nasıl alınır?

Bitcoin alım satımı hizmeti veren yabancı ve yerli pek çok platformlar var. Bu platformlar kullanıcılara havale ve kredi kartından transfere kadar bir çok seçenek sunmaktadır.
Bitcoin satın alırken cüzdan oluşturmanız gerekiyor, kripto paralarınızı birden fazla cüzdanlarda bölerek barındırmanız tavsiye edilmektedir. Bitcoin satın alırken platformları kesinlikle iyi araştırmanızı tavsiye ediyoruz. Bir çok mağduriyet olması söz konusu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.