Diyanet 2017 vekaleten kurban fiyatlarını açıkladı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), vekalet yoluyla 2017 kurban fiyatlarını açıkladı. Fiyatlar yurt içi ve dışında farklılıklar gösteriyor.

Diyanet 2017 vekaleten kurban fiyatlarını açıkladı
31 Temmuz 2017 Pazartesi 16:20

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü Mustafa Tutkun, 2017 kurban fiyatlarını açıklandı. Tutkun, vekalet yoluyla kurban bedelini yurt içinde 850 lira, yurt dışında ise 600 olduğunu duyurdu. 

Kurban Bayramına bir ay kala vekaletle kurban organizasyonu kapsamında yürüttükleri çalışmalarının bittiğini söyleyen Tutkun, Türkiye'de 275 merkezde, yurt dışında 135 ülke ve 400 bölgede, yaklaşık 275 bin hisse kurban kesimiyle ilgili planlamaları yaptıklarını ifade etti.

"Türkiye'den vekalet vermek isteyen vatandaşlarımızın yurt içinde kurbanlarının kesilmesi için 850 lira, yurt dışında kurban vekaleti için ise 600 lira bedel belirlendi." diye konuşan Tutkun, "Yurt dışından kurban vekaletlerini verecek vatandaşlarımız ise 150 avro üzerinden belirlenen rakamlarla, vekaletlerini TDV'ye ulaştırmış olacak." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.