Doğalgaz alacaklar dikkat! O tarihlerde Türkiye geneli doğalgaz satışı durduruldu

Geçtiğimiz günlerde Başkentgaz'ın Ankara'da 28-31 Mayıs tarıhlerinde doğalgaz satışının durdurulduğu açıklamasının ardından, yeni bir haber geldi. Buna göre bugün ve yarın Türkiye genelinde doğalgaz satışı yapılmayacak.

Doğalgaz alacaklar dikkat! O tarihlerde Türkiye geneli doğalgaz satışı durduruldu
30 Mayıs 2016 Pazartesi 08:58

Geçtiğimiz günlerde Başkentgaz 25-31 mayıs tarihleri arasında bazı hizmetleri veremiyeceğğini açıklamış ve 28-31 Mayıs tarihlerinde gaz satışının yapılmayacağını açıklamıştı. Yeni gelen habere göre 30-31 Mayıs tarihlerinde Türkiye geneli doğalgaz satışı yapılmayacağı belirtildi. 

Türkiye'de hemen her evin ısınma ihtiyacını karşılayan doğalgaz son günlerde satış olarak sıkıntı yaratıyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da teknik nedenlerden dolayı doğalgaz satışının belli tarihlerde yapılmayacağı açıklanmıştı. Başkentgaz tarafından yapılan açıklamada,bilgi sistemlerinin yeniden güncelleme yapılması nedeniyle bazı hizmetlerin aksayacağı ve 28-31 Mayıs tarihleri arasında doğalgaz satışının yapılamayacağı belirtilmişti. Ankara'da bu yaşanırken, bu olay Tüm Türkiye geneline yansıdı. Bugün ve yarın Türkiye genelinde doğlagaz satışının yapılmayacağı belirtildi. 


Yani 30-31 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde doğalgaz satışı yapılmayacak.


Etiketler; #doğalgaz
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahadır - 8 yıl önce
Bugunde gaz yok bu nasıl ıstır yaa