Osmangazi Köprüsü'nü kaçak geçene şok ceza!

30 Haziran'da açılışının yapılmasının ardından Osmangazi Köprüsünde 1. sınıf araçlar için belirlenen 88.75 TL'lik ücreti ödemeyen araç sahiplerine ilk cezalar kesildi.

Osmangazi Köprüsü'nü kaçak geçene şok ceza!
12 Temmuz 2016 Salı 14:53

30 Haziran'da açılışının yapılmasının ardından Osmangazi Köprüsünde ilk cezalar kesildi. Kesilen ceza makbuzunda 1. sınıf araçlar için belirlenen 88.75 TL'lik ücreti ödemeyen araç sahibine rakamın yaklaşık  Bin TL para cezası verildi.

Ramazan bayramındaki 9 günlük tatilin ardından dün sabah saatlerinde başlayan ücretli geçişlerde bazı vatandaşlar ücretlerin fazla olmasından yakınarak dün işletme iptali için dava açıldı. Osmangazi Köprüsü işletme ücretini düzenleyen işlemin kamu hizmeti amacı ilkesi ile uyumlu olmadığını öne süren avukatlar, diğer çift şeritli yollar ve köprülerden ücret alınmadığını belirterek, “Diğer çift şeritli yollardan ücret alınmamasına karşılık Osmangazi Köprüsü’nün üzerinden geçen çift şeritli yollardan ücret alınması işlemi de hukuka aykırı olmaktadır” dediler.



Kaynak: Zaman
 


Etiketler; #osmangazi #ceza
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.