SGK Prim Tahsilat Süresini Uzattı Son Gün 6 Ekim

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 21 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasındaki prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 6 Ekim'e kadar uzatıldı.

SGK Prim Tahsilat Süresini Uzattı Son Gün 6 Ekim
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre 21 Eylül- 30 Eylül tarihleri arasında prim tahsilat anlaşması olan bankaların, SGK'nın tahsilat sistemleriyle iletişiminde yaşanılan yoğunluktan dolayı teknik problemler yaşandığı açıklandı. Bütün bu problemlerden dolayı, prim ve diğer tahsilatlarda aksaklıklar oluştuğu belirtildi.  

 

Goldenbahis 0, 0); font-size:16px">Prim ve diğer yükümlülerin mağduriyetlerini önlemek amacıyla 21 Eylül 2015 - 30 Eylül 2015 tarihleri arasındaki prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin son ödeme günü 6 Ekim 2015 gün sonuna kadar uzatıldığı belirtildi. Bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemelerin yasal süresi içinde yapılmış sayılacağı açıklandı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.