Terör propogandası yapanın işine son verilecek

22 Mart 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre sözleşmeli personellerden terör propagandası yapanların artık işine son verilebilecek.

Terör propogandası yapanın işine son verilecek
22 Mart 2017 Çarşamba 11:05

22 Mart 2017 tarihli yani bugün yayımlanan Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı 24 kanunun yanı sıra Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Bakanlar Kurulu Kararına da yer verildi. Alınan bu karara göre terör propagandası yapan sözleşmeli personellerin işine son verilebilecek.

Yürürlüğe giren bakanlar kurulu kararına göre, terör örgütleriyle eylem birliği içinde olduğu, bu örgütlere yardım ettiği, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullandığı ya da kullandırdığı, söz konusu örgütlerin propagandasını yaptığı tespit edilen kamuda görevli sözleşmeli personelin sözleşmeleri feshedilecek.

Ayrıca, yeni yürülüğe giren düzenleme kapsamında yurt dışında çalıştırılacak yabancı uyruklu personele tatil ve benzeri nitelikte diğer ikramiye ödemeleri de yapılabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.