Bitcoin fiyatındaki ani yükselişin nedeni belli oldu

Bitcoin fiyatındaki ani yükselişin nedeni belli oldu. Detaylar haberimizde;

Bitcoin fiyatındaki ani yükselişin nedeni belli oldu
05 Ocak 2018 Cuma 11:10

Bitcoin fiyatındaki ani yükselişin nedeni belli oldu. Bitcoin fiyatındaki yükselmeye sebep olan kişi Peter Thiel çıktı.

Facebook ve Paypal yatırımlarıyla tanınan yatırımcı Peter Thiel'in ortağı olduğu Founders Fund'ın milyonlarca dolar tutarında parayı Bitcoin'e çevirdi. Bu işlemin ardından Bitcoin fiyatlarının toparlandığı görüldü. Öte yandan Ripple fiyatı rekor yükselişle 3.5 doların üzerine tırmandı.

Bitcoin haber kaynaklarına göre, toplam piyasa değeri 230 milyar dolardan bir anda 250 milyar doların üzerine çıkan toparlanmanın gizli aktörü ABD'li girişimci Peter Thiel olduğu ortaya çıktı. Thiel'in ortağı olduğu ve girişimlere sermaye sağlayan Founders Fund adlı şirket 15 ila 20 milyon dolarlık Bitcoin satın aldığı söyleniyor.

Global ödeme sistemi PayPal'ın kurucu ortaklarından biri olan ve 2004'te Facebook'a ilk dışarıdan yatırım yapan Peter Thiel'in Bitcoin satın almasının Kripto para yatırımcılarına güven verdiği ve talebin yeniden arttığı belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.