Dolar kendi rekorunu kırdı

Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün yaptığı 'başkanlık sistemi' açıklamasının ardından dolar fiyatları 3.4968 seviyesine çıktı. Avro ise 3.7154 düzeyinde seyrediyor.

Dolar kendi rekorunu kırdı
01 Aralık 2016 Perşembe 17:51

Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün yaptığı iki açıklama sonrası piyasalar hareketlendi. Sabah saatlerinde TÜSİAD'ın YİK toplantısına katılan Başbakan Yıldırım, doların ateşinin 20 Ocak'tan önce düşmeyeceğini söyledi. Bu açıklama sonrasında dolar fiyatları 3,4631 düzeyine çıktı. Avro da 3,69'in üstüne çıktı.

DOLARDA 'BAŞKANLIK' REKORU

Bu açıklamayla hareketlenen dolar ve avro Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'başkanlık sistemi' için anlaşması ve ortak açıklama yapmasının ardından bir kez daha uçuş yaşadı.

Yıldırım ve Bahçeli'nin ortak açıklaması sırasında yükselmeye başlayan dolar/TL 3.4968'i gördü. Avro ise 3.7154 düzeyinde seyrediyor.


Etiketler; #dolar #Avro
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.