Sigaraya bir zam daha geliyor! Fiyatlar en az 5 TL artacak

Sigaraya bir zam daha geliyor! Fiyatlar en az 5 TL artacak

Sigaraya bir zam daha geliyor! Fiyatlar en az 5 TL artacak
Admin
Admin
30 Temmuz 2024 Salı 10:44

Temmuz ayında yapılan zammın ardından ağustos ayında da sigaraya yeni bir zam geleceği ifade edildi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar katıldığı canlı yayında yeni ayda yapılacak zammın 4-5 TL civarında olacağını söyledi.

Son dönemde sigaraya art arda zamlar gelirken tiryakilere bir kötü haber de Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'dan geldi.

AĞUSTOS AYINDA YENİ ZAM GELİYOR

Katıldığı canlı yayında temmuz ayında zam yapılan sigaraya ağustos ayında yeni bir zam yapılacağını duyuran Dündar, bu zammın 4-5 TL civarında olacağını kaydetti.

"MARKALAR ZAMMI ERTELEMEK ZORUNDA KALDI"

Dündar, mevcut zamların rekabet nedeniyle tam olarak yansıtılmadığını ve temmuz ayında beklenen zammın 8-9 TL olması gerektiğini söyledi. Ancak bir sigara grubunun fiyat listesinde daha düşük bir artış yapmasının, diğer markaların zammı ertelemesine neden olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.