Türk Emekli-Sen başkanından emekliye promosyon açıklaması

Türk Emekli-Sen Genel Başkanı, bazı basın organlarında çıkan Emekşiye 26 TL promosyon verilecek haberlere sert tepki gösterdi. Osman Özdemir, "Türk Emekli-Sen olarak bu derece komik bir rakamın kabul edilemez olduğunu bir kez daha ifade ediyoruz." dedi.

Türk Emekli-Sen başkanından emekliye promosyon açıklaması
15 Ekim 2016 Cumartesi 19:23

Türk Emekli Sen Genel Başkanı Osman Özdemir, emekliye promosyon haberleri ile ilgili açıklamada bulundu. Son günlerde bazı basın organlarında emekliye 26 TL promosyon verilecek haberlerinin yer aldığını ifade eden Özdemir, böyle komik bir rakamın kabul edilemez olduğunu ifade etti. 

Türk Emekli Sen Genel Başkanı Osman Özdemir, "Bazı basın yayın organlarında emeklilere 26 lira promosyon verileceğine dair haberler yer almaktadır.Türk Emekli-Sen olarak bu derece komik bir rakamın kabul edilemez olduğunu bir kez daha ifade ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Bu tutar emeklilerimizle adeta alay etmektir

Genel Başkan Osman Özdemir, Milyonlarca emeklinin umutlarıyla oynamaya, beklentilerini boşa çıkarmaya kimsenin hakkı yoktur. Böyle bir tutar adeta emeklilerimizle alay etmek demektir. Emeklilerimiz, “Yıllardır sürdürüldüğü iddia edilen görüşmeler, bütün bu reklamı yapılan pazarlıklar, yalnızca 26 lira için miydi?” diye sormakta, emekliye promosyon adı altında bir tiyatro oynandığını düşünmektedir. Gerekirse emekli maaşları tek bir bankada toplanmalı ve emeklilerimize tatmin edici bir promosyon ödemesi yapılması sağlanmalıdır." şeklinde konuştu.

Osman Özdemir, emekliye promosyon konusunda tüm yetkilileri vicdanlı olmaya davet ederek, "Tüm yetkilileri vicdanlı olmaya ve emeklilerimizin hakkı olan promosyon ödemesi tatminkâr bir seviyeye çekmek için inisiyatif kullanmaya davet ediyoruz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli - 8 yıl önce
Nereye kadar ezilecek bu emekliler aman emeklilerimiz canim emeklilerimiz diyolardi borc bataginda bogulmus emekli haberleri yok gecinsinler bakalim bi ayda 500 lirayla yapmayin artik ya dalga gecmeyin vermeyin promosyon