POMEM 1.Yedek yerleştirme sonuçları açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden bir duyuru yayınlayarak 18.dönem POMEM 1.yedek yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

POMEM 1.Yedek yerleştirme sonuçları açıklandı
24 Kasım 2016 Perşembe 18:46

Polis Akademisi Başkanlığı, 18.dönem POMEM 1.yedek yerleştirme sonuçlarının açıklandığına dair resmi internet adresinden bir duyuru yayımladı. Söz konusu duyuru şu şekilde;

''18.Dönem POMEM 1.Yedek Yerleştirme Sonuçları

18.Dönem POMEM 1.yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 18.Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan 425 erkek ve 21 kadın olmak üzere toplam 446 adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır. 

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımızın http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir. 

Tüm adaylara ilanen duyurulur.''

YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.