2018 En güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajları - Kutlama mesajları

2018 Anneler Günü her yıl olduğu gibi kutlanacak. Hediyelerin alındığı ya da içten bir sarılmanın bile mutluluk verdiği bu özel günde annelere resimli mesajlar atılacak. En güzel ve resimli Anneler Günü mesajlarını sizler için hazırladık. Resimli, kısa ve uzun sözlü kutlama mesajlarını Whatsapp, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya araçlarından paylaşabilirsiniz...

2018 En güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajları - Kutlama mesajları
11 Mayıs 2018 Cuma 14:03

2018 En güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajları - Kutlama mesajları
İlgili Galeriye Git

2018 Anneler Günü her yıl olduğu gibi bu yılda kutlanacak. Bu yıl Anneler Günü Mayıs ayının 2. pazar günü olan 13 Mayıs 2018'e denk geliyor. Bu özel günde Whatsapp, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya araçlarından mesaj gönderebilmeniz için sizlere hem sözlü hemde resimli mesajlar hazırladık. Galerimizden en güzel ve anlamlı Anneler Günü kutlama mesajlarına ulaşabilirsiniz.

Resimli mesajlar için TIKLAYINIZ

En güzel ve anlamlı Anneler Günü mesajları 2018:

- Anne hakkı ödenmez, sevmeye ömür yetmez, bütün dünya benim olsa, bir tane annem etmez. Seni Seviyorum Annecim. Anneler Günün Kutlu olsun...

- Benim için her şeye kɑtlɑnɑn her zɑmɑn yɑnımdɑ olɑn değeri biçilemeyen dünyɑnın en güzel ɑnnesinin, ɑnneler günü kutlu olsun…

- Benım ıçın herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en özel kadını.Bu dünyadaki en güvenli sığınağımsın sen,Benim annem olman dünyadaki en büyük şansım.Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem... Anneler Günün Kutlu Olsun...Seni seviyorum

- Benim için herşeye katlanan Her zaman yanımda olan Değeri biçilemeyen Bu dünyadaki kanatsız meleğim canım annem seni çok seven küçük yaramaz prensesin ..Anneler günün kutlu olsun...

- Gecelerin karanlığında,sesinin nağmelerinde uyayabilmenin huzurunu yaşadım.Bu hayatımın masalı,sen masallardaki tüm erdemlerin perisisin iyi ki benim melek annemsin

- Zamanın içinde hayatımızı düzene sokan,bizim için yaşanır kılan,tebessümüyle soframızı evimizi şenlendiren,yüreğiyle içimizi ısıtandır anne! Sen herşeyin en güzeline layıksın annem!

- Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.

- Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum Annem.

- Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

- Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem.

- Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, anneler günün kutlu olsun.

- Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

- Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.
 
- Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun.

-  Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

- Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

- Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, anneler günün kutlu olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.