Ekmek yemeyin dedi, lahmacunu affetmedi

Ünlü profesör Canan Karatay, iştahla yediği lahmacun ile sosyal medyayı salladı.

Ekmek yemeyin dedi, lahmacunu affetmedi
06 Şubat 2016 Cumartesi 01:24

 Tüketilmesi veya tüketilmemesi gereken besinler hakkında olay yaratan açıklamalar yapan Prof. Dr. Canan Karatay, iştahla yediği lahmacun fotoğrafı ile sosyal medyada yayılınca, ilginç yorumlar aldı. Ekmek yemeyin diyerek, pek çok kesimin tepkisini almış olan Karatay, yediği lahmacun ile şaşırttı. Sosyal medyada uyandırdığı yankı üzerine Karatay'ın editörü açıklama yapmak durumunda kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Yaşam Boyu Sağlıklı ve Dengeli Beslenme Semineri'ne katılan Canan Karatay, Mersin'de düzenlenen seminerde, yörenin yemeklerine karşı koyamadı. Editörü yaptığı açıklamada Karatay'ın ekmek değil, lahmacun yediğini belirtti. Karatay'ın editörü aynı zamanda uzman doktorun Mersin lezzetleri karşısında dayanamadığını açıkladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Hocanın dediğini yap. Yaptığını yapma.