Samsun Terme Kaymakamı yapılan itiraz üzerine tekrar tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan ve bir süre önce tahliye edilen Terme Kaymakamı İlyas Gün, yapılan itiraz üzerine tekrar tutuklandı.

Samsun Terme Kaymakamı yapılan itiraz üzerine tekrar tutuklandı
19 Ağustos 2016 Cuma 19:32

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve önceki gün yapılan itiraz sonucu tahliye edilen İlyas Gün hakkında verilen karara Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı itirazda bulundu.

İtirazı haklı bulan 3. Sulh Ceza Mahkemesi, Kaymakam Gün için tutuklamaya yönelik tekrar yakalama kararı çıkardı. Bunun üzerine Kaymakam Gün, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinde tekrar gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen Gün, işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlyas Gün'ün, FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi meydanda toplanan kalabalığa İstiklal Marşı okutarak evlerine gönderdiği iddia edilmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.