Sevgili için Anlamlı ve Özel Hediye Seçenekleri

Sevgililer gününe özel hediyelerin hepsi tek bir adreste ve özel tasarımlarıyla sizleri bekliyor.

Sevgili için Anlamlı ve Özel Hediye Seçenekleri
03 Aralık 2017 Pazar 14:11

Hediye Limanı markasının resmi internet sitesindeki sevgiliye hediye kategorisinden beğendiğiniz hediyeyi hemen sipariş edebilir ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. İsme özel yaptıracağınız gibi kişisel mesajınızı da iletebilirsiniz. O günün anlamını daha güzel hale getirmek için sevdiğiniz kişiye sürpriz yapın. Dilerseniz normal özel günlerinizde de sevgilinize aynı adresten hediye seçebilirsiniz.

Birbirinden İlginç Sevgiliye Özel Hediyeler

Kupalar, fotoğraf baskılar, kalemler, özel peluş oyuncaklarla sevdiğiniz kişiyi şaşırtın. Sevgiliye özel hediyeler bölümünü inceleyin ve indirimlerden yararlanın. Masa saati, özel tasarımlı aşk kutuları, bayan takıları, kol saatleri, bileklik modelleriyle sevdiğiniz kişinin kendisini özel hissetmesini sağlayın. Şık hediye kutularında gönderilen armağanlarla sevdiğiniz kişinin yüzünde güzel tebessüm bıraktırın.

Kişiye Özel Tasarımlı Hediye Seçenekleri

Sevdiğiniz kişiye özel tasarımlı dekoratif amaçlı kullanabilecekleri gece lambaları hediye edebilirsiniz. Üç boyutlu led lambaların üzerine istediğiniz mesajı yazdırarak hediyeyi daha özel hale getirmeniz mümkün. Evlilik ya da nişan tarihinizi yazabilir ve özel günlerinizi ölümsüz hale getirebilirsiniz. Hediyelerinize not ya da mesaj eklemek isterseniz yazı boyutunu belirtmeniz yeterli olacaktır.

Sevgililer Gününe Özel Hediye Fikirleri

Sevgililer gününe özel hediye modelleriyle sevginizi ölümsüzleştirin. Sevdiğiniz kişiye unutamayacakları hediyeleri armağan edin ve onu her zaman hatırladığınızı belirtin. Kalp kutu içinde çikolata, romantik sözlerin bulunduğu aşk kavanozu, taş koku kutularıyla sevdiğinize farklı hediyeler de sunabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye komik hediyeler de armağan edebilirsiniz. Not defterleri, kendin yap albümleri ya da komik yazılardan oluşan özel tasarımlı hediyelerle sevdiğiniz kişinin yüzünü de güldürebilirsiniz.

Hediye Limanı ile birbirinden ilginç hediyeleri bulabilir ve detaylı özelliklerini inceleyebilirsiniz. Özel tasarımlı hediyelerin üzerine dilerseniz mesajınızı da ekletebilirsiniz. Kategori bölümlerini inceleyin ve hemen siparişinizi verin. https://www.hediyelimani.com/sevgiliye-hediye sitesi üzerinden bütçenize uygun alışveriş imkanlarından faydalanın. Kampanyalı ürünlerle istediğiniz hediye paketini alabilir ve istediğiniz adrese gönderebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü sepetinize ekleyin ve ilginç hediyeleri incelemeye devam edin. Kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçeneklerinden faydalanarak beğendiğiniz ürüne kolay ödeme imkanlarıyla sahip olabilirsiniz. Özel ve anlamlı hediyelerle sevdiğiniz kişiye günün her saati sürpriz yapabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.