1 Doların sırrı ne? Kurtlar Vadisi Pusu'da yıllar önce 1 Dolar sahnesi

Kurtlar Vadisi Pusu 1 Dolar sahnesi ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki 1 Dolar'ın sırrı ne? FETÖ teröristlerinin üzerinden 1 dolar çıkması ne anlam ifade ediyor. Kurtlar Vadisi Pusunun 202. Bölümünde yayımlanan 1 dolar sahnesinde doların sırrı nasıl anlatılıyor. Detaylar haberimizde.

1 Doların sırrı ne? Kurtlar Vadisi Pusu'da yıllar önce 1 Dolar sahnesi
27 Temmuz 2016 Çarşamba 09:20

Türkiye'nin yıllardın en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, yıllar önce 1 doların şifresini izleyicilerine aktarmış. FETÖ mensubu teröristlerin üzerinden 1 dolar çıkmasının ardından 1 Dolar'ın şifresi ne çok merak ediliyor. Yıllardır reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu 202. Bölümünde 1 Dolar'ın şifresi anlatılıyor. Peki 1 Doların özelliği ne? 1 Doları kimler şifre olarak kullanıyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'da 1 Doların şifresi 

Fettullahçı Terör Örgütü mensubu üyelerin üzerinden 1 Dolar çıkması sonrasında birçok kişi 1 Doların ne anlama geldiğini merak ediyordu. Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 202. Bölümünde 1 doların şifresi ile ilgili bir sahne yer alıyor. Sahnede 1 Doları tapınakçıların kullandığı ve şifrelenen 1 Dolar ile tapınakçıların haberleştiği belirtiliyor. 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ'nü kalkıştığı darbe girişimi sonrası örgüt üyelerinin üzerinden 1'er Dolar çıkmıştı. Teröristlerin üzerinden çıkan 1 Dolarları FETÖ lideri Fettullah Gülen'in okuduğu ve üflediği, ayrıca teröristlerin birbirini tanımaları için bir nesne olduğu ifade edildi.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 1 Dolar Sahnesi


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.