19 Mayıs'ta bankalar, PTT, vergi dairesi, Noter, hastaneler açık mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bugün resmi tatil. Resmi tatil olan 19 Mayıs nedeniyle bankalar, PTT, vergi dairesi, Noter, hastanelerin açık olup olmadığı merak konusu oldu. 19 Mayıs'ta bankalar, PTT, vergi dairesi, Noter, hastaneler açık olacak mı? İşte cevabı...

19 Mayıs'ta bankalar, PTT, vergi dairesi, Noter, hastaneler açık mı?
19 Mayıs 2017 Cuma 10:45

Resmi tatil ilan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle vatandaşlar bazı soruları merak ediyor. Tatil günlerinde işlerini tamamlamak isteyen ya da acil bir işi olan vatandaşlar "Bankalar, PTT, Vergi, Noter açık olacak mı?", ''Saat kaça kadar açık olacak" sorularının cevabını araştırıyor. 19 Mayıs'ta bankalar, PTT, vergi dairesi, Noter, hastaneler açık olacak mı? İşte merak edilen yanıtlar...

19 Mayıs'ta PTT, noter açık mı?

Resmi tatil nedeniyle PTT şubeleri izinli. Tüm kamu çalışanlarınıda kapsayan tatil nedeniyle PTT personelleride tatil yapacak. Yani PTT 22 Mayıs tarihine kadar kapalı olacak. Bu kapsama noterde giriyor. PTT gibi mesaiye 22 Mayıs'ta başlayacak.

19 Mayıs'ta Vergi daireleri, bankalar açık mı?

Vergi daireleri ve bankalar 3 gün yani 19-20-21 Mayıs tarihlerinde tatil yapacak. Mesai 22 Mayıs Pazartesi günü başlayacak.

19 Mayıs'ta hastaneler, acil servis açık mı?

Kamu hastaneleri 19 Mayıs 2017 günü yalnızca acil hastalara hizmet verecek. Acil servisler günün 24 saati hizmet vermeye devam edecek.

Özel hastanelerde ise hizmet günleri ve saatleri her hastaneye göre farklılık gösteriyor. Bu nedenle vatandaşların muayene olmak istediği özel hastanelere gitmeden önce ilgili hastaneye telefonla ulaşıp çalışma gün ve saatlerini öğrenmelerini tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.