21 eski emniyet personeli FETÖ'den tutuklandı

Samsun merkezli 4 ilde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 28 eski emniyet personelinden 21'i tutuklandı.

21 eski emniyet personeli FETÖ'den tutuklandı
11 Şubat 2017 Cumartesi 12:11

21 eski emniyet personeli FETÖ'den tutuklandı. Samsun merkezli 4 ilde yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 21 eski emniyet personelinden tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 28 eski emniyet mensubundan 21'i tutuklandı, 7'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun merkez ve ilçeleri ile İstanbul, Sivas ve Tokat'ta düzenlenen operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla aralarında emniyet amiri, komiser ve komiser yardımcısının da bulunduğu 28 eski emniyet personeli gözaltına alınmıştı.


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.