24 Nisan okullar tatil mi? MEB resmi açıklama yaptı mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Pazar günü yapılacak. Pazartesi günü yani 24 Nisan tatil olacak mı? 24 Nisan tatil mi? MEB'den açıklama geldi mi? Veliler ve öğrenciler pazartesi gününün tatil olup olmayacağını bekliyor.

24 Nisan okullar tatil mi? MEB resmi açıklama yaptı mı?
17 Nisan 2017 Pazartesi 10:54

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu hafta sonu yapılacak. Her sene yurt içinde ve yurt dışında coşku ile tutuklanmaya devam edecek. Peki 23 Nisan sonrasında öğrenciler ve veliler tatil haberi bekliyor. 24 Nisan tatil mi? MEB'den açıklama geldi mi? 

24 Nisan okullar tatil olacak mı? 

Pazar günü 23 Nisan kutlanacak. Pazartesi gününe denk gelen 24 Nisan'ın tatil olup olmayacağı ile ilgili veliler ve öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) açıklama beklemeye başladı.

MEB'in 2016-2017 İş Takvimi’ne göre 23 Nisan Tatili için; “23 Nisan 2017 Pazar günü törenden sonra başlar, 23 Nisan 2017 akşamı sona erer” ifadesi yer alıyor. Yani şuanda tatil haberi yok gibi görünüyor. Eğer MEB'den tatil haberi gelirse anında haberimizden ulaşabilirsiniz...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efe Doğru - 7 yıl önce
T.C Eğitim Bakanlığı lütfen yapın!!!!!!!