28 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? MEB'den resmi açıklama

TEOG 2. Dönem sınavları 26 Nisan Çarşamba ve 27 Nisan Perşembe günü yapıldı. TEOG sınavlarının olduğu günlerin tatil olması nedeniyle 28 Nisan Cuma gününün de tatil olup olmayacağı en merak edilen sorular arasında yerini aldı. 28 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? MEB resmi açıklama yaptı mı?

28 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? MEB'den resmi açıklama
28 Nisan 2017 Cuma 09:41

TEOG 2. Dönem sınavları 26 Nisan Çarşamba ve 27 Nisan Perşembe günü yapılacak. Okullar bu nedenle 2 gün tatil olacak. Çarşamba ve perşembe günlerinin tatil olması nedeniyle '28 Nisan Cuma günü okullar tatil mi' sorusunu merak eden öğrenciler ve anne, babalar araştırmaya başladı. 

28 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı?

Öğrencilerin 27 Nisan çarşamba ve 27 Nisan Perşembe gününki TEOG sınavları, Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T. C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden yapılacak. Sınavın çarşamba ve perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle cuma gününün de tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) konuyla ilgili resmi açıklama yaptı. 

Resmi açıklamaya göre geçen yıl olduğu gibi bu yılda 28 Nisan Cuma günü okullar tatil olmayacak. Yani öğrenciler eğitime kaldıkları yerden devam edecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.