675 sayılı KHK ile Diyanet'ten ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)

675 sayılı KHK ile Diyanet İşleri Bakanlığından da ihraç edilen personeller oldu. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olan personellerin ihraç edildiği 675 sayılı KHK ile Diyanet'ten 249 personel ihraç edildi. Diyanet'ten ihraç edilen personelin tam isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

675 sayılı KHK ile Diyanet'ten ihraç edilen personelin isim listesi (Tam Liste)
29 Ekim 2016 Cumartesi 22:25

15 Temmuz darbe girişimin ardından bugün OHAL kapsamındaki Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile Diyanet İşleri Bakanlığından da ihraç yapıldı. 29 Ekim 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı KHK ile en çok ihraç Milli Eğitim Bakanlığında gerçekleşirken Diyanet İşleri Bakanlığında da gerçekleşti. Bir çok bakanlık, kamu ve kuruluşlarda yapılan binlerce ihracın yanı sıra  249 personel de Diyanet İşleri Bakanlığından ihraç yapıldı.

Diyanet İşleri Bakanlığından ihraç edilen personelin TAM İSİM LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.