695 sayılı KHK ile ihraç edilen öğretmen ve MEB personeli tam isim listesi

695 sayılı KHK ile birlikte MEB'den ihraç edilen öğretmenlerin tam isim listesi de yayınlandı. Yeni KHK bugün 24 Aralık 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı. Yeni KHK ile MEB'den kaç kişi ihraç edildi? İhraç edilen öğretmenlerin tam isim listesi haberimizde...

695 sayılı KHK ile ihraç edilen öğretmen ve MEB personeli tam isim listesi
24 Aralık 2017 Pazar 11:00

Yeni KHK ile MEB'den 392 kişi ihraç edildi. OHAL kapsamında çıkarılan KHK'lar ile çok sayıda kamu personeli görevden ihraç edilmişti. Yeni KHK ile birlikte yeni ihraçlar da yayımlandı.

Kamu görevinden ihraç edilenler ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin yer aldığı 695 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'de yayımlandı.

24 Aralık tarihinde yayınlanan yeni KHK’da Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 39 kişi ihraç edildi. Peki kimler KHK ile ihraç edildi? KHK ile ihraç edilen öğretmenlerin tam isim listesi aşağıdadır:

KHK İLE MEB'DEN İHRAÇ EDİLEN ÖĞRETMENLERİN TAM İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.