Adalet Bakanı Gül'den CHP'li vekil Akaydın'a tepki

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'ın 15 Temmuz şehitleriyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Adalet Bakanı Gül'den CHP'li vekil Akaydın'a tepki
08 Ağustos 2017 Salı 19:31

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'a tepki gösterdi.

Sosyal medya adresinden 15 Temmuz şehitleriyle ilgili "O ölen 250 vatandaşımızın katili devlettir. Bunu açık açık bir vekil olarak söylüyorum." sözlerin sarffeden Akaydın için Gül, şunları söyledi:

"CHP Genel Başkanının dolaşıma soktuğu bu iftiranın, '250 vatandaşın katili devlettir' gibi daha alçak bir seviyeye indirilmesi ibretliktir. Aynı milletvekilinin bugün 'sözlerimin arkasındayım' demesi ise milletin derdiyle dertlenmemenin, siyasi yüzsüzlüğün zirvesidir. CHP'yi, başta Genel Başkanları olmak üzere darbeye 'darbe' demeye davet ediyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.