Ahmet Davutoğlu'nun Bosna ziyaretindeki detay

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti kongresinde başbakanlığı bırakacak açıklamasının ardından son resmi ziyaretini gerçekleştirmek için bugünkü Bosna Hersek'e giderken bir detey gözlerden kaçmadı.

Ahmet Davutoğlu'nun Bosna ziyaretindeki detay
07 Mayıs 2016 Cumartesi 12:34

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti kongresinde başbakanlığı bırakacak açıklamasının ardından son resmi ziyaretini gerçekleştirmek için bugünkü Bosna Hersek'e gitti. Davutoğlu'nun son ziyaretine gideceği uçağın Başbakanlık'a ait özel uçak ANA uçağına değil THY'ye ait KÖPRÜBAŞI isimli uçağa binmesi gözlerden kaçmadı.

Bosna'daki savaşta yıkılan tarihi Ferhadiye Camii'nin açılış törenine katılmak üzere bugün Bosna Hersek'e hareket eden Davutoğlu'nu  yurtiçi ve yurtdışı seyahatleri için kullandığı özel uçak ANA'yı bu seyahatinde kullanmamaması THY'ye ait KÖPRÜBAŞI adlı uçak ile yapması dikkat çekti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.