AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan af teklifi açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, MHP'nin TBMM'ye sunduğu af teklifi için açıklama yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan af teklifi açıklaması
26 Eylül 2018 Çarşamba 19:45

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesindeki "Umurbey Belediyesi Sosyal Dinlenme Tesisi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu"nun açılış törenine katıldı.Burada önemli açıklamalar yapan Turan, TBMM'ye sunulan af teklifine de değindi. 

Turan, şunları söyledi:

Cumhur İttifakı'ndaki bir partimiz af ile ilgili teklifini verdi. Her teklif kıymetli. Her teklifi çalışacağız. Her teklifi ön yargısız değerlendireceğiz. Hele ki ittifakımız olan partilerden gelenleri çok daha hassas değerlendireceğiz." diyen Turan, "Ama AK Parti'yi 17 yıldan bu yana kıymetli kılan hassas konu toplum vicdanıyla beraber hareket etmesi. AK Parti'yi en kıymetli kılan iş, toplum vicdanını asla tartıştırmamak. O yüzden teklifi incelediğimizde komisyonlar kuracağız, değerlendireceğiz. Yapılması gereken bir şey varsa, hep beraber yaparız ama toplum vicdanı bizim için asla vazgeçilmez bir değerdir.

Açılış için...

Gençlerimiz hem yüzebilsin hem spor yapsın hem de sosyalleşsin. Bu tesislerin Umurbeyimize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.