AK Parti Milletvekili Ahmet Gündoğdu SADED'in düzenlediği konferansta konuştu

SADED'in Ankara Keçiören Estergon Kalesi'nde düzenlediği 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konulu konferansta konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, yeni anayasa çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Ahmet Gündoğdu SADED'in düzenlediği konferansta konuştu
09 Kasım 2016 Çarşamba 20:42

Ankara Ak Parti Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Stratejik Akıl ve Düşünce Eğitim Derneğinin(SADED), düzenlediği 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konulu konferansta konuştu. 

Gündemin en önemli konularından birisi olan ABD Başkanlık seçimleri ile ilgili konuşan Gündoğdu,Amerika seçimlerini Trump kazanacak demiştim. Kimse inanmamıştı. Amerika buna izin vermez dediler. demişti.
 
15 Temmuz kanlı darbe girişimi akşamı hakkında yaşadıklarını anlatan Ahmet Gündoğdu, o gecede TBMM'yi açmaları gerektiğini ifade ederek Meclis Başkanını aradığını söyledi. Gündoğdu, "15 temmuz gecesi Meclisi açmamız lazım dedim. İsmail abiyi aradım(Meclis Başkan'ı), Meclis Başkan'ı ben geldim sende gel dedi" açıklamasında bulundu.



Kanlı darbe girişimi gecesi makam odasında 17 kişi olduklarını ifade eden Ahmet Gündoğdu, 23 arkadaşı ile genel kurulu açtıklarını ifade etti. Daha sonra da CHP'li ve MHP'li vekillerin genel kurula geldiğini ifade eden Gündoğdu, CHP genel Başkanı KEmal Kılıçdaroğlu'nun darbe girişimi gecesi tavrını eleştirdi.

Kılıçdaroğlu bir tankın üzerine çıksaydı CHP tüm günahlarından temizlenirdi

CHP'nin Genel Kurula gelmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Gündoğdu, "Kılıçdaroğlu neredeydi? Bir tankın üzerine çıksaydı CHP tüm günahlarından temizlenirdi. Ama o ne yaptı. Bakırköy belediye başkanının villasında istirahata çekildi. Sorduklarında ise izliyoruz, takip ediyoruz dedi" eleştirisinde bulundu.

FETÖ terör örgütünün dinle alakası olmadığını belirten AK Parti Milletvekili Ahmet Gündoğdu, "Apo tedavülden çıktı Fetö girdi." dedi.

CHP darbeden medet uman bir parti

CHP'nin darbeden medet uman bir parti olduğunu ifade eden Ahmet Gündoğdu, laikliğin müslümanlara karşı kullanıldığını söyledi. Gündoğdu, "CHP lilere diyorumdi "siz dinle kavgalısınız, milletle kavgalısınız"          

Laiklik müslümanları dövmenin sopası olarak kullanılmıştır. 28 şubat sürecinde Erbakan hocaya beceremedin dedi mi dedi. CHP darbeden medet uman bir partidir. İlk kez darbe karşıtı bir tavır sergilemiştir. Nemalanamadığı içinde nereye savrulacağını bilemiyorlar." dedi.

Seçimle gelenin seçimle gideceğini yineleyen Ahmet Gündoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Seçimle gelen seçimle gider, terörle gelen polisle gider, Kılıçdaroğlu Nasıl soruyorum kasetle gelen ne ile gider?" dedi.

Kısmi Anayasa değişikliği bu hafta meclise sunulacak

Yeni anayasa çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Ahmet Gündoğdu, "Başbakan'ımız MHP ve CHP ile görüşecek ve kısmi bir anayasa değişikliği Meclis'e sunulacak." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.