AK Parti MYK toplandı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, olağanüstü kongre kararını MYK toplantısı sonrası açıklaması bekleniyor.

AK Parti MYK toplandı!
05 Mayıs 2016 Perşembe 12:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun merakla beklenen görüşmesinin dün gerçekleşmesi üzerine gözler bugünkü MYK toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun 1 saat 40 dakika süren görüşmenin ardından AK Parti olağanüstü kongre kararı aldı.

Erdoğan ve Davutoğlu görüşmesinin ardından "görüşme olağan" diyen Cumhurbaşkanlığı kaynakları görüşme sonrasında da benzer bir bilgilendirme yaparak "Açıklama yok. Haftalık olağan kabul sona erdi." dedi. Başbakanlık kaynakları ile Davutoğlu'nun bugün AK Parti MYK'sını (Merkez Yürütme Kurulu) toplayacağını, ardından da basın açıklaması yapacağını duyurmuştu.

Başbakan Davutoğlu dünkü görüşme sonrasında, bugün saat 11:00'de toplanmak üzere MYK'ya çağrısı yapan Davutoğlu, kongre takvimini açıklayacak.

MYK üyeleri AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı için Resmi Konut'tan ayrılarak AK Parti Genel Merkezi'ne geçti. Davutoğlu saat 12:00 itibarıyla AK Parti Genel Merkezi'ne giriş yaptı.

Şimdi herkes, Davutoğlu'nun açıklamasını bekliyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.