Akın İpek ve FETÖ elebaşı Gülen'in videosu yayınlandı!

Ayyıldız Tim, Koza İpek'in eski sahibi Akın İpek ile Pennsilvanya'da yaşayan Fethullah Gülen'in videosunu sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştı. Görüntülerde Akın İpek'in, Gülen'in dizinin dibinde projeleri anlattığı görülüyor. İşte, Akın İpek ve FETÖ'nün paylaşım rekoru kıran görüntüleri...

Akın İpek ve FETÖ elebaşı Gülen'in videosu yayınlandı!
20 Ağustos 2016 Cumartesi 10:18

Akın Koza İpek'in sahiplerinden olan ve FETÖ'nün finansmanını sağlayan FETÖ'cü Akın İpek'in terörist Fethullah Gülen ile videosu gündeme bomba gibi düştü. 17-25 Aralık döneminden sonra FETÖ ile ilişkisi olmadığını iddia eden Akın İpek, terörist Gülen'in dizinin dibinde yaptığı projeleri anlatırkenki videosu paylaşım rekorları kırıyor. İşte Akın İpek ve Terörsit Fettullah Gülen'in videosu haberimizde. 

FETÖ ile bağlantısını her fırsatta inkar eden Akın İpek'in, terörist Gülen ile videosunu, milli Hacker grubu Ayyıldız TİM Twitter hesabından paylaştı. Videoda, Pensilvanya'daki malikaneye giden Akın İpek'in yaptıkları projeleri teröristbaşı Gülen'e onaylattığı ve birinci ağızdan talimatlar aldığı görülüyor. Adeta takiyye yapan ve FETÖ'cülerin genel karakterislik özelliğini barındıran Akın İpek'in videolara nasıl bir yorum yapacağı merak ediliyor.

Ayyıldız Tim'in yayınladığı ve Fetullah Gülen ile Akın İpek arasındaki görüşmenin videosu haberimizde.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.