Ali Ağaoğlu'ndan tepki çeken Taksim yorumu, işte Ali Ağaoğlu'nun sözleri

İstiklal Caddesi üzerinde meydana gelen patlama sonrası eşi ve oğluyla birlikte patlama yerine gelen Ali Ağaoğlu kırmızı gül bıraktı. Ali Ağaoğlu'nun bırakılan karanfil ile ilgili yorumda bulunması sosyal medyada büyük tepki çekti. Peki Ali Ağaoğlu ne söyledi?

Ali Ağaoğlu'ndan tepki çeken Taksim yorumu, işte Ali Ağaoğlu'nun sözleri
24 Mart 2016 Perşembe 11:39

Geçtiğimiz hafta cumartesi Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde DAEŞ mensubu bir militanın canlı bomba eylemig erçekleştirmesi sonucu aralarında İsrail vatandaşlarının da bulunduğu bir grup hayatını kaybetmişti. Patlamadan sonra halk ve birçok ünlü olay yerine giderek karanfil bıraktı. Onların arasında gündemden hiç düşmeyen Ali Ağaoğlu da vardı.

Ali ağaoğlu eşi ve oğluyla birlikte İstiklal Caddesi'nde olay yerine gelerek gül bıraktı. Bu esnada En Son Haber'e göre Ali Ağaoğlu skandal bir yorumda bulundu. Ağaoğlu "Benim için güzel bir nostalji oldu, 15 yıldır gitmemiştim İstiklal Caddesi'ne.. Millet fakir karanfil bırakıyordu, ben gül bıraktım" diyerek espri yapmak istedi ancak bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Ağaoğlu, "O gün de benim ortanca hanımın doğum günüydü. Ona sözüm vardı, Boğaz’a yemeğe götürecektim. Bir anda aklıma geldi. Açıkçası kanıma dokundu. Aldım hanımı, oğlanı da aldım. Aşağı yukarı 15 senedir de ben İstiklal Caddesi'ne hiç gitmemiştim. Hem benim için güzel bir nostalji oldu. Gittim, hanımla, çocukla olayın olduğu yere. Millet fakir, karanfil bırakıyor. Ben gül bıraktım" ifadelerini kullandı. Ardından ailesi ile birlikte yaşamın içine karıştığını anlatan Ağaoğlu, "Hayat devam etmeli, devam edecek. Kabuğumuza çekilmeyeceğiz. Terörü lanetliyorum. Terörün istediği insanların korkarak evlerine çekilmeleri” dedi.

Halk Twitter ve Facebook üzerinden yaptığı yorumlarla Ali Ağaoğlu'nu görgüsüzlükle suçladı ve Ali Ağaoğlu'na ateş püskürdü. İşte Twitter'dan bazı tepki Twetleri:








Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hulya özgüven - 8 yıl önce
Düşmez kalkmaz bir tek Allah dır.kadar döner döner sap döner birgün hesap döner.ne diyeyim cahil ve terbiyesiz bir adam
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah büyük.
Avatar
Erkan ozkan - 8 yıl önce
Cahilligin esasi
Avatar
şerife - 8 yıl önce
Fakir olabiliriz ama Ali agaoglu senin gibi adamliktan yoksun degiliz görgüsüz mahlukat herşey senin paran degil arsalarin dairelerin degil seninde sonun 2 metre kefen bunu idrak edebilseydin keske