Alman polisi, Erdoğan'ın konvoyunu durdurdu

G20 zirvesine katılmak için dün Almanya'nın Hamburg kentine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu zirveye giderken Alman polisleri tarafından durduruldu.

Alman polisi, Erdoğan'ın konvoyunu durdurdu
07 Temmuz 2017 Cuma 14:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçakla dün G20 zirvesi için Almanya'nın Hamburg kentine gitti. Bugün kaldığı otelden çıkıp zirvenin yapılacağı alana giden Erdoğan'ın konvoyu inşaat vincinin üzerinde duran şüpheli bir şahıs nedeniyle durduruldu. 

Güvenlik gerekçesi ile 10 dakika bekletilen konvoy, şüpheli yakalana kadar bekledi. 

Alman polis ekiplerine keskin nişancılar ve helikopterler de eşlik etti. Üzerinde herhangi bir silah taşımayan şüphelinin polislerce aşağıya indirilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyu zirvenin yapılacağı alana gitti.

Kelepçelenerek karakola götürülen şahsın telefonuyla fotoğraf çekmek isteyen meraklı biri olduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.