Ankara Kızılay patlaması video görüntüleri, Ankara Güvenpark'taki patlama anı kameralara böyle yansıdı

Ankara Kızılay'da gerçekleşen patlama anı kameralara böyle yansıdı. Güvenpark patlaması video görüntüleri patlamanın şiddetini gözler önüne seriyor. Kızılay'da gerçekleşen patlamada ölü sayısının sayısının artmasından korkuluyor. Ankara Güvenpark patlama görüntüleri - Ankara Kızılay'da meydana gelen ve 75 kişinin yaralandığı hain saldırının görüntüleri -

Ankara Kızılay patlaması video görüntüleri, Ankara Güvenpark'taki patlama anı kameralara böyle yansıdı
13 Mart 2016 Pazar 21:47

Türkiye kara bir pazar akşamına girdi. Başkent Ankara'nın göbeği Kızılay'da aşkam 18.45 çivarlarında büyük bir patlama meydana geldi. Kızılay Güvenpark'ta otobüs duraklarının olduğu bölgede meydana gelen patlamada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu ifade ediliyor. Patlama sonucu Ankara Valili tarafından yapılan açıklamada 27 vatandaşımızın öldüğü, 75 vatandaşımızın ise yaralandığı bildirildi. Peki Ankara'da gerçekleşen patlama anı kameralara nasıl yansıdı? Ankara patlaması görüntüleri neyi ifade ediyor? 

Ankara Kızılay Güvenpark'taki patlama, Gama İş Merkezi'nin karşısındaki otobüs duraklarının hemen yanında oldu. Patlama sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. Patlamadan iki yolcu otobüsünün kullanılamaz hale geldiği ifade ediliyor.

Patlama sonrasında bölgeye güvenlik güçleriyle ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Güvenpark'ta yaşanan patlama sonrasında Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) olay yeri ile ilgili görüntülerin yayınlanmaması için geçici yayın yasağı getirdi. Yasak kalktığı andan itibaren patlamanın yaşandığı olay yeri ile ilgili resim ve patlama anı görüntüleri haberimizde olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dilek - 8 yıl önce
Terör naletliyoruz opatlamada benim abimde vardı taksicidi