Antalya'da aralarında polislerin bulunduğu 27 kişi FETÖ'den tutuklandı

Antalya'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aralarında polislerinde bulunduğu 27 kişi tutuklandı.

Antalya'da aralarında polislerin bulunduğu 27 kişi FETÖ'den tutuklandı
04 Şubat 2017 Cumartesi 11:15

Antalya'da aralarında polislerin bulunduğu 27 kişi FETÖ'den tutuklandı. Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik Antalya'da yürütülen soruşturmada 27 kişi tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından belirli adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlar kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ve yakınlarının da bulunduğu 31 kişi gözaltına alındı ve emniyetteki sorguları sonrasında ByLock kullanıcısı oldukları belirlenen şüphelilerden 27'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 


Etiketler; #Antalya #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.