Antalya Korkuteli'de Çift Başlı Oğlak Dünya'ya Geldi İŞTE Detaylar!!!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, çift başlı oğlak dünyaya geldi, Korkuteli'ne bağlı Söğütçük Mahallesi'nde Özcan Karaçalı'nın gebe keçisi, çift başlı oğlak doğurdu. Tek beyinli çift başlı oğlağın, çift ağzı, dört gözü bulunuyor. Evde biberonla beslenen oğlak, ev sakinlerinin neşe kaynağı oldu. Oğlağın genel sağlık durumunun iyi, ancak yaşamasının güç olduğu belirtildi. Detaylar haberde..

Antalya Korkuteli'de Çift Başlı Oğlak Dünya'ya Geldi İŞTE Detaylar!!!
Kamusaati
Kamusaati
25 Mart 2020 Çarşamba 00:01

Antalya Korkuteli'de Çift Başlı Oğlak Dünya'ya Geldi İŞTE Detaylar!!!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, çift başlı oğlak dünyaya geldi, Korkuteli'ne bağlı Söğütçük Mahallesi'nde Özcan Karaçalı'nın gebe keçisi, çift başlı oğlak doğurdu. Tek beyinli çift başlı oğlağın, çift ağzı, dört gözü bulunuyor. Evde biberonla beslenen oğlak, ev sakinlerinin neşe kaynağı oldu. Oğlağın genel sağlık durumunun iyi, ancak yaşamasının güç olduğu belirtildi.  Detaylar haberde..

Korkuteli'de çift başlı oğlak dünyaya geldi

Antalya'nın Korkuteli'ne bağlı Söğütçük Mahallesi'nde yaşayan geçimini hayvancılık ile sürdüren oğlağın sahibi Özcan Karaçalı, "Böyle bir şeyle daha önce hiç karşılaşmadım ve duymadım. Veteriner çok yaşamaz diyor ama biz ona evin bir bireyi gibi bakıp yaşatmaya çalışacağız. Evimizin ve çocuklarımızın neşe kaynağı oldu" dedi.

Peki Çift başlı hayvanların dünya'ya gelmesi Kıyamet Alameti Mi?

Önce Dikili’de sahile vuran çift başlı yunus yavrusu, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Çift başlı buzağanın doğumu Son Olarak da Çift başlı oğlak görenleri endişelendirdi. Hatta yerel halk arasında bunu ‘kıyamet alameti’ olarak görenler bile çıktı. Üstelik çift başlı hayvanlar bir oğlakla, yunusla  ve buzağılarla da sınırlı değil. Son zamanlarda Anadolu’nun birçok yerinde çift başlı koyun, tavuk doğumlarına şahit olmak mümkün bu son durumlar pek hayra alamet de değil.

KIYAMET Mİ KOPACAK? ÇIFT BAŞLI BUZAĞI DOĞDU

KIYAMET Mİ KOPACAK? ÇIFT BAŞLI BUZAĞI DOĞDU

çift başlı yunus ile ilgili görsel sonucu

Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için     TIKLAYINIZ!!!       

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.