Arnavutköyde çatışma: 1 polis şehit

İstanbul Arnavutköy'de uyuşturucu satıcıları ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada bir polis şehit olurken, Arnavutköy Emniyet Müdürü ayağından yaralandı. Polisle çatışan saldırgan ise silahıyla birlikte ölü ele geçirildi.

Arnavutköyde çatışma: 1 polis şehit
15 Haziran 2016 Çarşamba 15:28

İstanbul Arnavutköy'de güvenlik güçleri polislere yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen silahlı saldırıda 1 emniyet müdür ve bir polis yaralanırken, polislere saldıran saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Mobil Park Polisi'ne kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi belirtilen adrese sevk edildi. Saldırganlar ve polisler arasında çıkan çatışmada Emniyet Müdürü ile 1 polis yaralandı.

Güvenlik güçleri saldırganları yakalamak için operasyon başlattı.



Arnavutköy'de bulunan R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında devriyede bulunan ve denetim yapan polis ekipleri, polis tarafından aranan bir kişiyi gözaltına almak istedi. Şüphelinin gözaltına alınmasına direnen gruptan silahla polislere ateş açıldı. Açılan ateş sonrasında bir polis memuru yaralandı. Polisi yaralayanlar, polisi rehin alarak diğer polislere ateş açtı. Çıkan çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürüde ayağından vuruldu.

Çatışmanın devam ettiği park çevresi boşaltılıp güvenlik çemberine alındı. Bölgeye özel harekat ekipleri sevkedilirken, operasyona hava destekli polis helikopterleride katıldı. Polise direnen ve yaralı polisi alıkoyan saldırganlardan birisi silahıyla birlikte ölü ele geçirildi. 

Saldırıda yaralanan polis memuru Ayhan Öçer, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.